Kolmas Working Holiday viisumi

Suomalaisilla Working Holiday matkaajilla on mahdollisuus jatkaa ennestään jo 2 vuoden WH 417 viisumia (12 + 12kk) 417 vielä yhdeää vuodellä. Jatkomahdollisuus antaa suomalaisille nuorille mahdollisuuden oleskella Australiassa jopa 3 vuotta yhteen menoon.

 

Tähän saakka suomalaisilla nuorilla on ollut mahdollisuus hakea 12 kuukauden jatko ennestään vuoden pituiseen Working Holiday viisumiinsa.

Kolmannen vuoden jatko viisumin saaminen edellyttää, että hakijalla on ollut hyväksytty toisen vuoden viisumi Australiassa.

Hakijalla on oltava suomen passi tai jonkin muun maan passi kelpoisuusehdot täyttävästä maasta.

Voit tehdä mitä tahansa työtä täällä ollessasi

Hakijan on täytynyt olla töissä 6 kuukautta toisen vuoden viisumi ehdot täyttävässä työssä.

Viisumin hinta on  298 Euroa (AUD485) tätä kirjoitettaessa.

Lisää aiheesta Immin sivuilla tässä linkissä

https://immi.homeaffairs.gov.au/visas/getting-a-visa/visa-listing/work-holiday-417 

 

Toinen Working Holiday Viisumi

Working Holiday Viisumi Toinen Working Holiday Viisumi (eli jatko ensimmäiseen)
Working Holiday viisumilliset jotka ovat työskennelleet sadonkorjuutöissä syrjäseuduilla minimin kolme kuukautta voivat anoa toisen WH viisumin entisen jatkoksi.

Siirtolaisia tarkistavat lääkärit

ImageJokainen joka hakee siirtolaisviisumia Australiaan joutuu läpikäymään ennalta määrätyn lääkärintarkastus rutiinin. Australian siirtolaisvirasto on erikseen nimennyt lääkärit joilla on oikeus suorittaa näitä lääkärintarkastuksia kussakin maassa.

Ammattitaitoiset siirtolaiset

Image- Ammattitaitoiset siirtolaiset ryhmä on erityisesti kohdistettu ihmisiin joilla on ammattitaitoa tai erityisiä kykyjä jotka voivat olla hyödyksi Australian taloudelle. Yleisesti ammattitaitoisten hakijoiden tai heidän puolisoiden täytyy täyttää perusvaatimukset.

Liikemiesviisumit

Image Australiaan voi hakea siirtolaiseksi liikkeen omistaja kategoriaan jos:

* Olet menestyksellisesti hoitanut liiketointa sinulla (tai vaimollasi ) on ollut netto omaisuutta/varat kelpuutettavasta yrityksestä kahtena viimeisestä neljästä tilivuodesta vähintään AUD$200 000 (jos sinulla ei ole sponsoria tai AUD$100 000 jos sinulla on sponsori [sponsored ].
Page 1 of 2