Liikemiesviisumit

Image Australiaan voi hakea siirtolaiseksi liikkeen omistaja kategoriaan jos:

* Olet menestyksellisesti hoitanut liiketointa sinulla (tai vaimollasi ) on ollut netto omaisuutta/varat kelpuutettavasta yrityksestä kahtena viimeisestä neljästä tilivuodesta vähintään AUD$200 000 (jos sinulla ei ole sponsoria tai AUD$100 000 jos sinulla on sponsori [sponsored ].
* Olet aktiivisesti osallistunut ja ollut vastuussa johtamisesta ja tuottavuudesta hyväksytyssä liikeyrityksessä (jossa sinulla on vähintään 10% omistuspohja) päivittäisessä toiminnassa kahden viimeisen tilivuoden aikana.

* Olet ollut kiinnitettynä yritykseen jossa säännöllisesti ammatillinen, tekninen tai kaupankäynti ottaa enemmän kuin 50 % sinun ajastasi.

* Olet ilmoittanut Australian liittovaltion tai territorion hallituksen liiketalouden kehittämistoimistolle.

* Et ole ollut osallisena liiketoimessa tai sijoituksessa joka voidaan ajatella olevan ei hyväksyttävä Australiassa.

* Sinulla on alkuperäiset ja realistiset tarkoitukset harjoittaa liiketaloutta pääasiallisena omistajana joko uudessa tai jo olemassa olevassa liikkeessä joka hyödyttää Australiaa.

* Sait vähintään 105 pistettä liikkeen omistajan piste testissä (DIMA laskee pisteesi tietojen perusteella jotka annat hakemuksessasi).

Maksut ja veloitukset hakemuksen ensimmäisen osan mukana, AUD$3 100, jättäessäsi hakemuksen. Tätä summaa ei makseta takaisin. Jos hakija on yli 18 vuotias tai vanhempi ja arvioidaan ettei hänellä ole vaadittavaa Englannin kielen tasoa, toinen erä on AUD$ 4, 555 ensisijaiselle hakijalle ja AUD$ 2 275 toisinsijaiselle hakijalle. Tämä kattaa kulut joita aiheutuu Englannin kielen opettamisesta. Sinulta voidaan vaatia maksuja lääkärintarkastuksesta jokaisesta perheen jäsenestä johon sisältyy myös hakija - tämä on keskimäärin AUD $ 300 henkeä kohti jollei muita testejä vaadita.

Sinun odotetaan myös maksavan kaikki muut kulut jotka johtuvat hakemuksestasi, kuten kulut joita syntyy papereista joita tarvitset maasi viranomaisilta, ja kulut joita syntyy papereittesi käännättämisestä.

Business Skills - liittyvää tietoa. (eng.)

24 - Business Skill Migration
20 - Migration Program Planning Levels
26 - State/Territory Specific Categories
22 - Healt Check to Enter Australia Business Skill Application Forms

Kaavakkeet ovat Adobe Acrobat Reader formatissa joten tarvitset ohjelman koneeseesi. [Abobe Acrobat]

1132 - Business Skill Migration Booklet
47BU - Application for Business Skills Migration to Australia
927 - State/Territory Notification
1136 - Business Skills Profile: Business Owner

Lisää tietoa Business siirtolaisuudesta

Muista tarkistaa viimeisimmät tiedot ennen päätösten tekemistä joko www.immi.gov.au sivuilta tai Viestitaulun foorumista www.dundernews.com/viestitaulu