Suomi-Seura ry

suomi-seuraSuomi-Seuran toimisto sijaitsee Helsingin Kruunuhaassa, vain sadan metrin päässä Senaatintorista.

Suomi-Seura
Mariankatu 8 FI-00170 Helsinki Finland
Puhelin +358 - (0)9 - 684 1210
Faxi +358 - (0)9 - 6841 2140
Emaili: suomis@suomi-seura.fi
Kotisivut: http://www.suomi-seura.fi

Suomi-Seuran Jäsenetuja

Meren rannalla sijaitseva neljän tähden hotelli Gran Hotel Fontainebleau Argentiinassa myöntää Suomi-Seuran jäsenille 10 % alennuksen.  Palvelukielet suomi, englanti, espanja.
Calle 3 Nº 2294 esq Av. Costanera, San Clemente del Tuyú, Provincia de Buenos Aires, Argentina.  Puh. 02252 421187/ 422710, gerencia@granhotelf.com.ar
www.fontainebleau.com.ar/g_index.htm


Suomalaisten lehtien tilaukset ulkomaille Lehtiapajan kautta

LEHTIAPAJA.FI on tunnetusti edullinen lehtien verkkokauppa. Voit tilata lehdet jopa -50 % alennuksella, kts. www.lehtiapaja.fi/suomiseura/ .
Ulkomaille tilatessa tilaushintoihin lisätään maakohtaiset postimaksut.

Sopimushinnat autovuokraamo Aurentista Suomi-Seuran jäsenille

Autovuokraamo Aurentista löytyy uudet ilmastoidut autot Suomi-Seuran sopimushinnoilla. Vuokrauspaketin saa laskettua ja varattua netissä kätevästi tarjouslaskurin kautta.  Suomi-Seuran salasana laskuriin > suomiseura10
Helsinki-Vantaan lentokentältä on lyhyt taksimatka vuokraamoon (n.10-15 min).
Vuokrauksien sopimushinnat myönnetään myös Suomi-Seuran ystävyysseuroille. Pyydämme tallentamaan linkin mikäli järjestöllänne on oma kotisivu >> www.aurent.fi/
Tästä linkistä saa tulostettua esitteen vaikka ilmoitustaululle >> www.aurent.fi/?file=2

Anna Suomi-Seuran jäsenyys lahjaksi

Muistathan, että Suomi-Seura ry:n jäsenyys on hyvä lahja: jäsenlehden Suomen Sillan lisäksi jäsenet saavat alennuksia koulutuksistamme, oppaistamme, Tuotevälityksen tuotteista ja lukuisista liikkeistä Suomessa. Jäsenmaksulla tuet työtämme ulkosuomalaisten etujen edistäjänä.

Ilmoittakaa tapahtumistanne Suomi-Seuran internetsivulla

Suomi-Seuran internet-sivujen keskustelupalstalla on ”tapahtumia ulkomailla” -sivut osoitteessa www.suomi-seura.fi > klikkaa ”keskustelut”. Siellä yhdistykset, yhteisöt ja järjestöt voivat ilmoittaa tietoja tapahtumistaan ja kyseisellä alueella järjestettävistä ulkosuomalaistilaisuuksista. Aktiivisuudesta on hyötyä kaikille alueen ulkosuomalaisille ja suomalaismatkailijoille sekä muille suomalaisasioista kiinnostuneille. Käykääpä ilmoittelemassa!

Suomen Sillan Uutisviikko tuo Suomen uutiset sähköpostiisi

Suomen Sillan Uutisviikko on jokaviikkoinen kooste Suomen uutisista – politiikasta, taloudesta, lakimuutoksista, kulttuurista, urheilusta, ulkosuomalaisia koskettavista asioista. Voit tilata sen ilmaiseksi suoraan sähköpostiosoitteeseesi tai lukea Suomi-Seuran kotisivulta www.suomi-seura.fi kohdasta ”Julkaisut”. Tilaukset: isbom@suomi-seura.fi
Uutisviikkoa luetaan jopa Etelämantereella!

Hyvässä seurassa jo 82 vuotta: Suomi-Seura ry vuodesta 1927


Muistathan, että Suomi-Seuran jäsenenä tuet arvokasta työtämme ulkosuomalaisten asioiden ajajana Suomessa. Jäsenmaksullasi saat lisäksi neuvontayksikkömme palvelut, alennuksia erilaisten tuotteiden ja palvelujen hinnoista, yhteistyöjuristiemme ilmaisen puolen tunnin konsultoinnin ja alennuksen mahdollisista toimeksiannoista, yhteyden muihin ulkosuomalaisjärjestöihin sekä Suomen Silta -lehden kuudesti vuodessa.

Suomi-Seura ry on ulkosuomalaisten etu-, neuvonta- ja asiantuntijajärjestö, joka tarjoaa ulkomaille muuttaville, siellä asuville ja Suomeen palaaville neuvontaa mm. sosiaaliturva-, verotus- ja eläkeasioissa sekä paluumuuttoon liittyvissä kysymyksissä, koordinoi yli 20 maassa toimivaa tukihenkilöverkostoa ja toimii vuonna 1997 perustetun ulkosuomalaisparlamentin sihteeristönä. Kesäisin seura järjestää ulkosuomalaisnuorille suomen kielen ja suomalaisen kulttuurin seminaarin. Seura julkaisee kuudesti vuodessa ilmestyvää Suomen Silta -lehteä.
Lisätietoja: www.suomi-seura.fi