Ammattitaitoiset siirtolaiset

Image- Ammattitaitoiset siirtolaiset ryhmä on erityisesti kohdistettu ihmisiin joilla on ammattitaitoa tai erityisiä kykyjä jotka voivat olla hyödyksi Australian taloudelle. Yleisesti ammattitaitoisten hakijoiden tai heidän puolisoiden täytyy täyttää perusvaatimukset.
Ammattitaitoisten siirtolaisten kategorioita, Riippumaton luokka - niille joilla ei ole puolisoa tai ne jotka eivät käytä sponsoria. Ammattitaitoinen - Riippumaton - Hakijan täytyy omata erittäin hyvä ammattitaito ja koulutus, ammattitaito ja työllistymiskyky josta on hyötyä Australian taloudelle.

Ammattitaitoinen - Osavaltio/Territorio Nimetty Riippumaton - Jos täytät perusvaatimukset ja pääset lävitse pistetestistä tai täytät niin sanotun pool mark vaatimuksen, voit myös täyttää ammattitaito vastausosan hakukaavakkeestasi ja tietosi laitetaan tietokantaan jossa niitä käytetään mahdollisesti liittovaltion tai territorion hallitusten tai työnantajien toimesta.

Ammattitaitoinen - Maassa olevat Riippumaton Uusi Seelanti kategoria - samantapainen kuin Ammattitaitoinen - Riippumaton viisumi kategoria mutta ainoastaan tarjolla Uuden Seelannin kansalaisille Australiassa jotka haluavat hakea pysyvää oleskelulupaa. Myös tässä kategoriassa sinun täytyy läpäistä pistetesti sekä täyttää {include_content_item 38 readmore='vähimmäisvaatimukset >>>|sulje vähimmäisvaatimukset >>>' fadein=1 class=readmore-inc} .

Ammattitaitoinen - Riippumaton Ulkomaalainen Opiskelija Australiassa - Samankaltainen kuin ammattitaitoinen viisumi kategoria mutta ainoastaan tarjolla niille ulkomaalaisille opiskelijoille jotka haluavat hakea pysyvää oleskelulupaa tämän kategorian alla. Myös tässä kategoriassa sinun täytyy läpäistä pistetesti sekä täyttää {include_content_item 38 readmore='vähimmäisvaatimukset >>>|sulje vähimmäisvaatimukset >>>' fadein=1 class=readmore-inc}.

Ammattitaidon arviointi Matching -Tässä kategoriassa ei ole pistetestiä. Kategoria on tarkoitettu niille jotka täyttävät vähimmäisvaatimukset, mutta eivät ole varmoja tai on mahdollista etteivät he täyttäisi pistetestiä. Ammattitaito laitetaan kahdeksi vuodeksi kansalliseen tietokantaa jos kukaan ei tänä aikana ole kiinnostunut niistä, hakemus hylätään.

Perhe Sponsorit Kategoria Hakijalla voi olla paremmat mahdollisuudet menestyä jos hakijalla tai hänen vaimollaan on sukulaisia Australiassa jotka haluavat sponsoroida ja antaa taloudellista tukea.

Ammattitaitoiset - Nimetylle Alueelle Sponsoroidut - Tässä kategoriassa Australian hallitus hakee ammattitaitoisia siirtolaisia jotka asettuvat tietyille nimetyille alueille Australiassa. Hakijalla täytyy olla sponsori (tai sinun tai vaimosi täytyy olla sukua sponssorille) ja vakuuttaa (henkilö joka asuu Australiassa joka lupautuu tarjoamaan taloudellista tukea ei elä valtion tukitoimien varassa). Sponsori ja takaaja voi olla sama henkilö. Sinun täytyy täyttää {include_content_item 38 readmore='vähimmäisvaatimukset >>>|sulje vähimmäisvaatimukset >>>' fadein=1 class=readmore-inc} mutta tämä kategoria ei ole pistetesti.

Ammattitaitoiset - Maassa olevat Nimetyille Alueille Sponsoroidut Uuden Seelannin Kansalaiset - Samankaltainen kuin Ammattitaitoiset - Nimetyille Alueille Sponsoroidut viisumi kategoria mutta tarjolla vain Uuden Seelannin kansalaisille jotka haluavat hakea pysyvää oleskelu lupaa tämä kategorian turvin.

Ammattitaitoiset - Nimetylle Alueelle Sponsoroidut Ulkomaalaiset Opiskelija Australiassa - Samankaltainen kuin ammattitaitoiset - Nimetylle Alueelle Sponsoroidut viisumit kategoria mutta tarjolla vain hakukelpoisille ulkomaalaisille opiskelijoille Australiassa jotka haluavat hakea pysyvää oleskelulupaa tämän kategorian avulla. Hakijalla täytyy olla hyväksyttävä ammattitaito siirtolaisviranomaisten Skilled Occupations List (SOL) katso osa kuusi General Skilled Migration Booklet. Lisäksi sinulla täytyy olla lähettää hyväksyttävä sponssorointi kaavake hakemuksesi kanssa.

Ammattitaitoiset - Australian Sponsoroidut - Mahdollisille ammattitaitoisille hakijoille joiden sponsorit elävät nimetyiden alueiden ulkopuolella jotka eivät kuulu alueellisesti sponsoroituihin alueisiin. Sinun täytyy täyttää {include_content_item 38 readmore='vähimmäisvaatimukset >>>|sulje vähimmäisvaatimukset >>>' fadein=1 class=readmore-inc} ja saada pistetestistä 15 pistettä sponsorointiin.

Ammattitaitoiset - Maassa olevat - Australian Sponsoroidut Uuden Seelannin Kansalaiset - Samankaltainen kuin ammattitaitoiset - Australian viisumi Kategoria mutta ainoastaan tarjolla Uuden Seelannin kansalaisille jotka haluavat hakea pysyvää oleskelulupaa tämän kategoria turvin. Myös tässä kategoriassa sinun täytyy läpäistä pistetesti sekä täyttää {include_content_item 38 readmore='vähimmäisvaatimukset >>>|sulje vähimmäisvaatimukset >>>' fadein=1 class=readmore-inc}.

Ammattitaitoiset - Maassa olevat - Australian Sponsoroidut Ulkomaalaiset Opiskelijat Australiassa - Samankaltainen kuin Ammattitaitoiset - Australian Sponsoroidut viisumi kategoria mutta ainoastaan tarjolla vaatimukset täyttäville ulkomaalaisille opiskelijoille jotka haluavat hakea pysyvää oleskelulupaa tämän kategorian turvin. Hakijan täytyy läpäistä pistetesti, sekä täyttää {include_content_item 38 readmore='vähimmäisvaatimukset >>>|sulje vähimmäisvaatimukset >>>' fadein=1 class=readmore-inc} ja saada vähintään 50 pistettä ammattinimike listasta SOL ja omata hyväksyttävä ammattitaito arviointi.

Muista tarkistaa viimeisimmät tiedot ennen päätösten tekemistä joko www.immi.gov.au sivuilta tai Viestitaulun foorumista www.dundernews.com/viestitaulu