Vähimmäisvaatimukset

Ammattitaitoisille siirtolaisille jotka hakevat siirtolaisuutta Australiaan, joko hakijan tai hakijanpuolison tulee täyttää kaikki alla olevat vähimmäisvaatimukset
Ikä
Hakijan tulee olla alle 45 vuotias.

Englannin kieli
Hakijalla on oltava välttävä/riittävä Englannin kielitaito, työskennelläksesi Australiassa. ( Tunnetaan myös nimellä ammatillinen kieli ).

Joissain ammateissa hakijalta vaaditaan erityisen hyvää Englannin kielitaitoa, jolloin kieli on osa ammattitaidon arviointia.

Ammattitaidon perusteella - Alueellisesti Sponsoroitunut kategoriassa, hakija pärjäät heikommalla Englannin kielellä. Hakijaa kehotetaan testauttamaan Englannin kielitaito ennen kuin hakemukset lähetetään.

Pätevyys
Hakijalla täytyy olla post - secondary (yliopisto tai ammatti) pätevyys (huomaa, pienellä osalla ammattialoja huomattava asianmukainen työkokemus voi olla hyväksyttävä) ja sinun ammattitaitosi täytyy arvioida asianmukaisen arviointi tahon toimesta niin että se on sopiva sinun nimetyksi ammatiksesi

Nimetyt ammattialat
Hakiessasi hakijan täytyy määritellä ammattiala joka vastaa parhaiten ammattiasi/pätevyyttäsi. Nimeämäsi ammatti on oltava hyväksyttyjen ammattien listalla ( Skilled Occupations List ) (SOL) katso kaavake 1121i. Jos hakijan nimeämä ammatti ei ole listalla, hakija ei voi hakea siirtolaisuus viisumia tässä kategoriassa.

Viimeaikainen työkokemus
Tämä on erillinen vaatimus jonka perusteella ammattitaitosi arvioidaan sopivaksi hakijan nimeämäksi ammattitaidoksi ennen kuin haet viisumia.

Jos nimeämäsi ammatti on arvoltaan 60 pistettä (katso pisteet SOL listalta ammattisi kohdalta), tästä ammattinimikkeestä hakijan on täytynyt tienata rahaa vähintään 12 kuukauden aikana 18 kuukauden ajanjaksolla.

Jos nimeämäsi ammatti on arvoltaan 40 - 50 pistettä tästä ammattinimikkeestä hakijan on täytynyt tienata rahaa, vähintään 2 vuoden aikana vuoden ajanjaksolla.

Joillain ammattialoilla vaaditaan pidempi työskentelyaika, jotta voidaan saada hyväksyttävä ammattitaidon arviointi.

Ammattitaidon Arvioinnissa tai Ammattilainen - Nimetyillä Alueilla Sponsoroidut Kategoriassa, voi tulla kysymykseen vähäisempi työkokemus.

Huom. Jos hakija on saanut Australian hyväksynnän vähemmän kuin 6 kuukautta sitten, hakijan ei tarvitse täyttää työkokemus vaatimuksia, jättäessäsi viisumi hakemusta.

Muista tarkistaa viimeisimmät tiedot ennen päätösten tekemistä joko www.immi.gov.au sivuilta tai Viestitaulun foorumista www.dundernews.com/viestitaulu