Lahjoituspyyntö Victorian Puskapalojen uhreille Australian Punainen Risti

Hyvät Suomiyhteisön jäsenet jos ette ole jo suorittaneet lahjoitusta Victorian puskapalojen uhreille niin tehkää se ihmeessä.
 
Victorian Pääministeri John Brumby, Australian Punainen Risti ja Liittovaltion Hallitus ovat asetteet lahjoitusrahaston jonka tarkoituksena on auttaa Victorian puskapaloista kärsineitä ihmisiä sekä yhteisöjä.


Rahastoon voi tehdä lahjoituksia käyttämällä Punaisen Ristin Internet sivujen lahjoituskaavaketta (linkki alla) tai soittamalla numeroon 1800 811 700 tai vaihtoehtoisesti lähettämällä shekin osoitteeseen: GPO Box 2957 Melbourne VIC 8060  (muista laittaa shekkiin viite mihin kohteeseen lahjoitus on osoitettu) Lahjoituksen minimi määrä on $5 dollaria.
 
Punainen Risti takaa että lahjoitetuista rahoista jokainen sentti menee katastrofin uhreille, eli rahastosta ei vähennetä hallintokuluja. Rahastoa valvoo Victorian Hallitus sekä yhteisön johtajista koottu ryhmä.

Kaikki yli $2 dollarin lahjoitukset ovat verovähennyskelpoisia.

Alla linkki Punaisen Ristin sivuilla olevalle lahjoituskaavakkeelle.
https://www.redcross.org.au/Donations/onlineDonations.asp

Jos yhteisönne haluaa kerätä varoja puskapalojen uhreille niin on alla tulostettava versio yhteisöjen rahankeräyspaketista  ( community fundraising kit )
http://www.redcross.org.au/vic/media/02661_Fund_Kit_Update_VBA.pdf

Australian Punaisen Ristin nettisivut.
http://www.redcross.org.au/