VORTEX TIEDEOHJELMA

DrM med webSuomalainen yritteliäisyys ei tunne rajoja. Tämän viikon maanantaina 16/2/2015 Brisbanen suomiyhteisön jäsen, Merja, polkaisi vauhtiin oman tiedeohjelmansa Brisbanelaisessa paikallisradiossa ja sama radioasema tarjoaa sen digitaalisena lähetyksenä joka puolelle maailmaa. 

Merja on toiminut vuoden verran aktiivisena toimittajana Brisbanen Suomiradiossa keräten kokemusta oman ohjelman tekoa varten ja hän toimii myös Brisbanen Suomi-Seuran varapuheenjohtajana.  Merja tekee päivätyökseen tutkimusjohtajan hommia lääkefirmassa ja tiedeohjelmallaan hän haluaa valaista tieteen saavutuksia ja tieteellisellä faktatiedolla kertoa mitä oikein on sellaisten pinnalla olevien asioiden kuten pätkäpaasto, elektroninen tupakka ja kirottu sokeri, takana. Merja antaa ohjelmassaan äänen paikallisille vaikuttajille, tutkijoille ja tulevalle sukupolvelle erilaisista tieteeseen liittyvistä ajankohtaisista aiheista. Luvassa on mielenkiintoisia kuunteluhetkiä!

Tiedeohjelma Vortexiin pääset tutustumaan tästä linkistä vortexss.net, siellä voi myös kuunnella aikaisempia ohjelmia.

Jos sinulla on samankaltaisia uutisia Australian suomalaisista niin lähetä meille tiedot tänne Dundernewsin toimitukseen ja julkaisemme mielellämme koosteita suomalaisten saavutuksista uudella mantereeella. Tästä linkistä >>