Suomi-Seuran intensiivinen suomen kielen kurssi

Suomi-Seura ry:n intensiivinen suomen kielen kurssi järjestetään 19. - 30. heinäkuuta 2010 Helsingissä. Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti 18 - 45-vuotiaille ulkosuomalaisille ja/tai heidän puolisoilleen, jotka suunnittelevat muuttoa Suomeen. 

Seminaarissa opiskellaan suomen kieltä kolmessa tasoryhmässä (alkeis- ja keskiryhmä sekä edistyneet). Suomen kieltä kurssilla opetetaan 50 tuntia.  Kurssilla esitellään opiskelu- ja työnhakumahdollisuuksia Suomessa ja tutustutaan suomalaisuuteen. Luennot ja esittelyt pidetään englanniksi.

 

Kurssi pidetään Laajasalon opistolla, Helsingissä (noin 9 km Helsingin keskustasta). Paikalle on hyvät kulkuyhteydet.

 

Kurssin hinta on 850 euroa. Kurssimaksuun sisältyy opetus, opetusmateriaalit, majoitus 2 hengen huoneessa, täysihoito, opastettu Helsingin kiertoajelu ja päiväretki Tuusulan Rantatien kulttuurikohteisiin. Ilman majoitusta kurssin hinta on 580 euroa.

Opetuskielet ovat suomi ja englanti. Kurssille osallistuvan ei tarvitse osata suomea, mutta englannin kielen taidon on oltava riittävä, jotta opiskelija pystyy seuraamaan luentoja ja osallistumaan opetukseen.

Ilmoittautumiset 1.4.2010 mennessä. Täytämme kurssin ilmoittautumisjärjestyksessä. Hakulomakkeet voi tulostaa seuran kotisivuilta: www.suomi-seura.fi (seminaarit ja kurssit).
Lisätietoja: Suomi-Seura ry, puh. +358-9-684 1210, \n // -->info@suomi-seura.fiTämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen. .