SUNSHINE COASTIN TOIMINTAA KAUDELLA 2010-11

muistomerkki_bli_bliToiminta kuluneella kaudella on jatkunut vilkkaana ja jäsenmääräkin on tiukasti pysynyt 70 paikkeilla.  Sade tosin haittasi alkukauden kokoontumisia, Suomi Puisto oli liian märkä paikka vuosikokoukselle, joka kuitenkin saatiin pidettyä Paavo ja Kyllikki Mäntylän kotona, kiitos siitä heille.  Myös Joulujuhla piti siirtää sateen takia ja nyt pitopaikkana oli Elli ja Pepe Hentusen koti ja kiitokset heillekin.

Mölkkyä harjoiteltiin kuluvan vuoden alkupuolella säännöllisesti Miljan pihalla tai sitten Mooloolaban puistossa.  Lisäharjoittelu olisi toki ollut tarpeen sillä Gold Coast Sports Club vei kiertopalkinnon perinteisessä tuurnauksessa kotiinsa jo toistamiseen.  Ensi kerralla jo toivomme palkintoa itsellemme.


Martin Cup golf tammikuussa keräsi vieläkin joukon pelaajia Caloundran Golfklubille, valitettavasti tämä joukko alkaa pikkuhiljaa hiipumaan, edellisiltaiset illallistanssit toki vetivät hyvän joukon nauttimaan golfklubin antimista ja Olli Kautiaisen levytansseista.


Alkuvuodesta saimme sitten kuulla suruviestin, seuramme perustajajäsen Marjatta Peltomäki nukkui pois. Muistamme Marjattaa yhtenä seuramme kunniajäsenenä. Hänen aktiivisuuttaan on erttäin vaikea korvata.

Uusia jäseniä on myös saatu, erityisesti Simo, Claudia ja Barbara Pallaspuro ovat aktiivisesti mukana toiminnassamme. Simo on jo pariinkin otteeseen kutsunut seuran kotiinsa, ensin tutustumistilaisuuteen pannukahvin kera ja sitten erittäin suuren joukon seuralaisia keränneeseen Juhannusjuhlaan. Claudia antoi loistavan Suomi-esittelyn 60-Plus kerholla Maroochydoressa, hänen tarinansa lisäsi kerhon lukuisille kuulijoille Suomituntemusta. Myös Barbara on ilahduttanut meitä upeilla huiluesityksillään ja duona Anastasia Heikkilän sellon säestämänä.

Heinäkuun alussa osallistuimme Marin kanssa Turussa järjestettyyn Suomi Sydämessä tapahtumaan. Kohokohta tässä tilaisuudessa oli lippukulkue Yliopistonkadulta Tuomiokirkolle ja avajaistilaisuus,  jota kunnioitti Tasavallan Presidentti Tarja Halonen Pentti –miehensä kanssa. Australia oli voimakkaasti edustettuna ja tapasimme hyvän joukon vanhoja tuttuja eripuolilta Australiaa.

Toiminta jatkuu vilkkaana ja heti vuosikokouksen jälkeen uudella johtokunnalla on haasteena seuramme 20-vuotisjuhlien järjestelyt.

Valoisin mielin kevättä odotellessa kirjoittelin tätä täällä syksyisessä kelissä Iitin Vuolenkosken mökillä.

Timo Koski   
Puheenjohtaja