LIITYN SUOMI-SEURAN HENKILÖJÄSENEKSI

Liityn Suomi-Seuran henkilöjäseneksi

muumikampanja39 1 300x188

Liity Suomi-Seuran jäseneksi tai osta jäsenyys ystävällesi! Maksaja saa lahjaksi muumiaiheisen magneetin jokaisesta uudesta henkilöjäsenestä. Jäsenkampanja on voimassa 31.3.2020 saakka.

Oletko suomalainen maailmalla? Oletko lähdössä töihin tai opiskelemaan ulkomaille vai haaveiletko kenties eläkepäivistä lämpimässä? Oletko palaamassa Suomeen maailmalla vietettyjen vuosien jälkeen? Onko sinulla ystäviä tai sukulaisia maailmalla? Oletko ehkä muuten vain kiinnostunut ulkosuomalaisuudesta? Jos vastasit kyllä johonkin ylläolevista kysymyksistä, on Suomi-Seura ry sinua varten!

Suomi-Seuran jäsenenä pysyt ajan tasalla ulkosuomalaisasioista Suomessa ja maailmalla sekä saat jäsenlehtemme Suomen Sillan, monia muita jäsenetuja ja alennuksia tuotteista. Suomi-Seuran jäsenenä tuet Ulkosuomalaisparlamentin toimintaa. Lue lisää jäseneduistamme.

Jäsenmaksut:

  • varsinainen jäsen 35 euroa/kalenterivuosi
  • samassa taloudessa asuva perheenjäsen 17 euroa/kalenterivuosia (ei jäsenlehteä)
  • alle 30-vuotias opiskelija 20 euroa/kalenterivuosi

Jäseneksi voit liittyä joko alla olevalla lomakkeella, jolloin saat meiltä laskun tai verkkokaupassamme, jossa voit samalla maksaa jäsenmaksun.

Suomi-Seura ry:n jäsenyys on myös hyödyllinen lahja, jolla voit ilahduttaa ystäviäsi tai sukulaisiasi.

Oletko ulkosuomalaisjärjestön edustaja ja haluat liittää yhteisösi Suomi-Seuran jäseneksi? Lue lisää järjestöjen jäseneduista ja -maksuista.

Lähettämiäsi tietoja käytetään jäsensuhteen hoitamiseksi. Käsittelemme tietojasi jäsen- ja yhteisörekisterin tietosuojaselosteemme mukaisesti.