KUTSU CANBERRAN SUOMI-SEURAN VUOSIKOKOUKSEEN

canberran-suomiseuraKutsu Canberran Suomi-Seuran vuosikokoukseen Canberran Suomi-Seuran jäseniä kehotetaan osallistumaan seuran vuosikokoukseen sunnuntaina 14.10.2012 klo 15. Kokouspaikkana on vanha tuttu Belconnen Soccer Club Hawkerissa. Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, sääntömuutosehdotus sekä valitaan uusi johtokunta. Sinulla on tilaisuus ryhtyä ehdokkaaksi ja myös äänestää omia ehdokkaitasi johtokunnan eri virkoihin.

Mahdolliset valtakirjat tulee toimittaa sihteerille vähintään 24 tuntia ennen kokouksen alkamista. Ohessa tarvittava kaavake siihen tarkoitukseen. Jäsen voi käyttää vain yhtä valtakirjaääntä. Voit myös ehdottaa henkilöitä johtokuntaan täyttämällä ohessa olevan kaavakkeen (kopioi kaavake jos haluat ehdottaa useampaa kuin yhtä henkilöä). Täytetty kaavake on toimitettava sihteerille vähintään 7 päivää ennen vuosikokousta.

Haluan tässä yhteydessä myös kiittää kaikkia, jotka ovat tavalla tai toisella osallistuneet seuratoimintaamme kuluneen vuoden aikana. Tapaamisiin vuosikokouksessa!

Jouni Juntunen Puheenjohtaja Millaista toimintaa haluaisit seuraltasi? Ota johtokunnan jäseniin yhteyttä mielipiteiden vaihdon merkeissä tai tule keskustelemaan asiasta vaikkapa vuosikokouksen yhteydessä!

Huom. Alkaneen toimintavuoden 2012-13 jäsenmaksut ovat langenneet maksettaviksi 1.7.2012. Varmista että Uutukainen tulee sinulle jatkossakin hoitamalla jäsenmaksusi ensi tilassa!