2020 SUOMIPÄIVIEN VALMISTELUT

suomipaivatSuomi-Päivät ovat pian tulossa ja suunnittelut ovat täydessä vauhdissa. Olemme saaneet aika monta avun tarjousta tähän mennessä, kiitos teille halukkaille auttajille! Kuitenkin tarvitsemme lisää apua ja varmaan siellä on suuri joukko lahjakkaita henkilöitä jotka haluavat näyttää mitä he osaavat. Nyt on aika puhua ja liittyä tiimiin, ja paras mahdollisuus on osallistua tulevaan suunnittelukokoukseen, Sunnuntaina 16 helmikuuta klo 14, Belconnen Soccer Club Hawker.

Ideoiden juoksemiseksi tarjoamme naposteltavaa bistrosta. Olemme varanneet pitopaikat seuraavasti: Weetangeran koulu (Southwell St, Weetangera) ja viereinen urheilukenttä Belconnen Soccer Club, Hawker, Liitto- ja USP kokouksia varten Raiders Club Kippax illallistansseja varten Meillä on kaunis logo, Nina Vesalan suunnittelemana. Useampi artikkeli on ilmestynyt Suomi-Lehdessä. Majoitus mahdollisuudet ovat Facebookissa ja myös Suomi-Lehden artikkeleissa. Rekisteri kaavakkeet on lähetetty kaikille seuroille, ilmoittautumiset maaliskuun 13. päivään mennessä. 

 

Kilpailulajit joita tarjoamme ovat (miesten, naisten ja lasten sarjoissa): Kulttuuri (jos on tarpeeksi ilmoittautumisia (tarvitsemme myös tuomarien nimet, joiden on tarpeellista osallistua tuomarikokoukseen ennen kilpailujenalkua)): Kansantanhu, Näytelmät, Kuorot, Laulu, Huumori, Runot, Musiikki, Voimistelu, Tanssi, Lasten piirustuskilpailu (Huom. Piirustukset tulevat olla Canberran Suomi-Seuralla viimeistään perjantaina 10.4.2020 ennen avajaisia). Ei-kilpailumuotoisia kulttuuri esityksiä tarjotaan jos ei saada tarpeeksi ilmoittautumisia kilpailuihin.  Tero Blinnikka tarjoaa mahdollisuuden kansantanhun kurssille jos on tarpeeksi kiinnostusta. Urheilu (Tarvitsemme myös tuomareiden nimet, joiden tarvitsee osallistua tuomarikokoukseen, aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin): Maastojuoksu, Kävely, Pöytätennis, Golf, Kyykkä, Mölkky, Pesäpallo ja lentopallo. Tarjoamme myös epävirallisia lajeja kuten saappaanheitto, tikanheitto, lasten pesäpallo ja muita lasten pelejä. Ilmoittautumiset kilpailuihin ja/tai ei-kilpailumuotoisiin kulttuuri esityksiin ja mahdollisille tanhukursseille tarvitaan perjantaihin 13. maaliskuuta 2020 mennessä. Yhteyshenkilö on Mirja Virenius 0409 830 831, virenius1@gmail.com