Linkkejä lentoyhtiöihin

Australiassa lentäminen on arkipäivää jo pitkien välimatkojenkin vuoksi. Jos olet lomalla ja aikaa on vähän, kannattaa harkita lentoja kaupunkien välillä ajan säästämiseksi. Tosin maisemat eivät ole ilmastakäsin kovinkaan ihmeellisiä.
 
ImageQantas Australia
- Qantas on kaikista aussi yhtiöistä suurin, yhtiöllä on monopoliasema Australian markkinoilla (noin 80%) joka ei näyttä murtuvan ja se näkyy hinnoissa. Lentoyhtiö on erittäin kuuluisa hyvästä ja ystävällisestä palvelusta ja heillä on täydet ulkomaan lennot useimpiin maihin tosin suomessa ei kenguru koneita nähtäne.
Lisää yhtiön sivuilta [tästä ]
 
ImageVirgin Blue Airline
- Samoin kuin kilpailijansa Virgin Bluella on tarjolla sisämaan lentoja sekä myös ulkomaan lentoja. Yhtiöllä lentäminen on hyvä valinta hinnat ovat usein edullisempia kuin kilpailijoilla. klikkaa [tästä ]
 
 

ImageJetstar
- Jetstar on Qantasin vastaus halpalento hintasotaan. Yhtiö kilpailee Virgin Bluen kanssa samoista markkinoista.
Lisää yhtiön sivuilta [tästä ]

 

ImageTiger Air
- Tiger Air lentää pelkästään Australian sisäisiä lentoja. Virgin Australia perusti Tiger Airin vuonna 2007. Yhtiön lennoilla matkalaukut, ruoka ja viihdykkeet maksavat erikseen.

Lisää yhtiön sivuilta [tästä] 
 
 
ImageKendell ( Yhtiö Lopetti toimintansa 2001)
- Kendell aloitti Australian syrjäkaupunkien väliset palvelunsa jo vuonna 1971. Yhtiöllä on hyvä verkosto johon sisältyy lentoja useista Australian suurimmista kaupungeista sisämaahan. Mielenkiintoisena seikkana voidaan mainita että yhtiö käyttää paljon Saab merkkisiä lentokoneita. Yhtiö toimi läheisesti edesmenneen Ansett lentoyhtiön kanssa tästä syystä logo on hyvin samanlainen. 

 
Image Ansett Australia ( Yhtiö ajautui konkurssiin 04.03.2002)
YHTIÖ AJAUTUI KONKURSSIIN MAALISKUUN 4 PÄIVÄNÄ 2002.