Työnantajan nimemät

ImageTyönantajan nimeämät luokka on tarkoitettu Australian työnantajille, jotta he pystyisivät värväämään palvelukseensa erittäin ammattitaitoista työvoimaa ulkomailta tai väliaikaisesti Australiassa asuvia henkilöitä, sillä ehdolla jos työnantajat eivät ole pystyneet täyttämään paikkaa Australiasta saatavilla olevalla työvoimalla tai heidän omalla koulutuksella.

Vähimmäisvaatimukset

Ammattitaitoisille siirtolaisille jotka hakevat siirtolaisuutta Australiaan, joko hakijan tai hakijanpuolison tulee täyttää kaikki alla olevat vähimmäisvaatimukset

Viisumi Kategoriat

ImageViisumit jakautuvat eri kategorioihin viisumin hakuvaatimusten mukaan. Tätä kirjoitettaessa siirtolaisviisumeja myönnetiin seitsemässä eri luokassa.

Working Holiday Visa Australia

ImageSuomalaiset mukaan Australian Working Holiday ohjelmaan. Suomalaiset nuoret pääsivä nauttimaa työloma viisumeista (Working Holiday visa) jo vuoden 2002 toukokuun 1 päivästä alkaen. Ohjelmaa on laajennettu ja suomalaisilla WH nuorilla on nyt mahdollisuus jopa kolmen vuoden oleskeluun maassa WH viisumin turvin.

Kenen kannattaa hakea siirtolaiseksi

Ennen hakemuksen viisumihakemisprosessin aloittamista kannattaa uhrata muuta hetki syvälliselle itsetutkiskelulle ja jos olet mielestäsi joustava ja itsenäinen, jos kestät paineita ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, avioliittosi ja perhesuhteesi ovat kunnossa, olet ammatissasi ehdottoman pätevä ja kunnianhimoinen - ja ennen kaikkea itsetuntosi on kunnossa.
Page 2 of 2