Apocalyptica menestyy Yhdysvaltain rockradioissa

Apocalyptican I Don't Care -single on noussut amerikkalaisten rockradioiden suosikiksi. Yhdysvalloissa 300 rockradion soitetuimpien listalla Apocalyptica peittosi mm. Metallican ja AC/DC:n. Suomalaisyhtye nousi nyt kyseisen listan ykköseksi ensimmäisen kerran. USA:n virallisella rocksinglelistalla Apocalyptica kohensi sijoitustaan kolmanneksi.
Samalla Apocalyptica on ensimmäinen eurooppalainen yhtye, joka on päässyt BDS ja Mediabasen Active Rock -listakärkeen 2000-luvulla. Lista mittaa noin 300 yhdysvaltalaisen rockradion soitetuimmat kappaleet. Yhtye menestyi myös Alternative Rock -listalla, jolla I Dont Care featuring Adam Gontier on sijalla kolme. Billboardin Hot Modern Rock Tracks -listalla I Don't Care oli viime viikolla kolmantena. Aiemmin tänä vuonna yhtyeen ensimmäinen single I'm Not Jesus nousi saman listan sijalle kuusi.
 
Apocalyptican tuorein albumi Worlds Collide julkaistiin Pohjois-Amerikassa huhtikuussa. Yhtye on tehnyt tämän vuoden aikana neljä Pohjois-Amerikan-kiertuetta. Klubikeikkojen ja radiofestivaalien lisäksi yhtye on soittanut mm. Ozzfestin päälavalla. Yhtye kiertää Pohjois-Amerikan ohella Etelä-Amerikassa, Aasiassa ja Euroopassa.